Tillbaka till alla evenemang

Släpp loss din inre Zlatan!

YB.PNG

Utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren - släpp loss din inre Zlatan!

Möt en av F-gruppens grundare, Ylva Bäckström, på denna inspirationsföreläsning

Under föreläsningen får du chansen att ta del av grundtanken bakom f-gruppen och utvecklingsprogrammet SPIRA, nämligen att skapa möjlighet för dig att uppnå en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren, #haveitall. Under föreläsningens 30 minuter får ni ta del av teori och några övningar, med syfte att ge inspirerande verktyg som du själv kan jobba vidare med på egen hand eller i grupp efter föreläsningen.

– SPIRA utvecklades som ett svar på det vi själva och flera av f-gruppens medlemmar efterfrågade, nämligen ett program där deltagarna arbetar strukturerat med att skapa individuella planer. Ledord för oss och SPIRA är bland annat; självledarskap, värderingar, kompetens, återhämtning. Allt detta kommer vi prata om under webinaret.

Praktisk information

Tid: Onsdag 14 Oktober 2021, kl. 11:45 – 13:00.

Stanna gärna kvar i diskussioner och nätverkande med andra deltagare efter föreläsningens slut.

Plats: Webbinar, länk till webbinariet skickas ut efter din anmälan.

Anmälan: Anmäl dig genom att klicka på ”Boka plats” här nedanför. Priset för webbinariet är 30 kr och är enbart för att täcka administrativa kostnader för webbinarie-verktyg.

Föreläsningen riktar sig till dig som småbarnsförälder som vill ha inspiration till en hållbar och givande karriär under småbarnsåren. Självklart är barn välkomna på våra föreläsningar!

Maila vid frågor: stockholm@f-gruppen.se

Varmt välkomna!


Tidigare evenemang: 29 september
Hybrid Work och framtidens ledarskap